Cucuk perancang depo , pening dan mual

Hai mommy, 2 bulan lepas i ada cucuk depo. Tapi dalam beberapa hari ni i asik pening, mual macam yang saya rasa masa mengandung dulu... Saya ada test tespeck tapi negatif la...lega tapi masih risau. Atau memang itu kesan sampingan cucuk depo ke?#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Sy cucuk depo pun ada effect mcm tu juga. Sy dah cucuk depo hampir 2 tahun lebih, mmg simptom2 mcm preggy sy dpt juga. Tp bila test UPT mmg negative. Mgkn sy rasa awak pun effect mcm tu juga sbb x semua yg cucuk depo kesan die sama. Sy bgtau nurse, nurse pun ckp benda sama x semua effect akan sama.

7mo ago

oh ok ok sis. saya risau takut sangat + sebab baby kecik lgi oo🥲

maybe effect