Due 14/10...

Hai mommy 11 day again menanti smpai due...ada yg da bersalin ke xsabar sbnarnya nak pegi brperang dn nak jumpa baby exited takut smua tu ada.😂...berharap btl baby nak kluar sblm due supaya xkena pksa bersalin...hrp kita smua sihat smpai persalinan nnty d lancarkan sihat tanpa kurng satu pun.....kdua dua nya slmt😊😊😊 #firstmom #firstbaby

11 Balas

wlpn ank ke 3 sy pn xsbr nk jmpa bby😂 abg akk dia pn asyk tnya bla bby nk kuo,,show dh ad 2 ari ni tpi bukaan br 2cm doc srh blik,,tngu contraction br dtg doc kta,,sya pn tnggu ni xdtg2 skit ,,esk birthday sy ,,dok pujuk bby meyh la kuar esk bby🤣🤣,,apa2 pn semoga dipermudhkn urusn kita smua

Due 15/10 alahai baby suka sgt exercise kat dlm, x sabar jumpa 1st baby, gender pun x tau saje nak suprise diri sendiri after 6y kawen. doc advise 14/10 warded kalau x bersalin lagi..nervous and excited

2y ago

sama..esok sy kena g check up..

Due 13/10 klu x bersalin jg 12/10 kena paksa bersalin sbb GDM. Harap x kne paksa bersalin . Saya doakan kita semua dipermudahkan bersalin & baby sihat selamat semuanya

due date kita sama. sy pun xsbr jgk nak jumpa bby.. tapi xde apa2 tanda lg.. so santai2 jelah. cuma dok pantau gerak bby je.. Ada masa aktif. Ada masa merisaukan😅

cya da selmat bersalin msa 4 hb baby boy...kluar darah dn ada kontraksi sikit ingat kn yg false kontraksi tpi ada turun darah pgi klinik da ada bukaan da😊😊😊

2y ago

wahh tahniah sis.. sy patutnya due esok.. takde tanda2 lagi.. 😢

Due kita sama 🥲 menunggu hari jugakni hehehe tak sabar nak jumpa baby, baby masih santai dalam perut 😋 semoga dipermudahkan ye untuk kita ! 🥰

Due sama ..menanti juga … masih santai2 dia dalam perut 🤭🤭🤭🤭 semoga kita semua dipermudahkan 🙂🙂

sy due 16/10,selamat brsalin 20/9 emergency czer,jntung baby lemah dan sy ada kes darah tinggi. 36w3d..2.2kg baby

2y ago

waaa slmt berpantang sis ...smoga sihat slalu😘😘

due 20.10...takut,debar.. dlm masa yg sama tak sabar jumpa baby jugak ..semoga urusan kte dipermudahkan..

sama due dgn sy. tp tkde tnda nk brsalin lg 🥺 sakit prut tu ada tp confuse sakit yg mcm mna