Rambut gugur

Hai mommies, Sy nak tanya, ada petua ke untuk kurangkan masalah rambut gugur lepas bersalin? Lepas 3 bulan nak ke bulan ke-4 baru ada mslh rambut gugur yg sgt teruk. Mmg nampak ketara rambut di kepala semakin menipis & botak di bahagian atas dahi 😅 Bantu sy plisss. Rimas tengok dimana-mana ada rambut sy haha. #advicepls #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Anak dah 3 tahun pon rambut masih gugur. 😣 sampai botak dah bahagian dpn hahah.