Puasa ?????????????

Hai mommiesss semua Saya nk tanya , sekarang da preggy 28 week , boleh ke puasa ? Atau ade je momiesss yang tak puasa ? Nak puasa Tapi kesian kat baby dalam peyottt lagipun anak first☺️😭😭 #anakfirst #ingintahu

23 Balas

Boleh berpuasa kalau tak bawa mudarat pada ibu dan anak. Tapi kalau tak larat seeloknya jangan paksa diri ☺️☺️

sy baru 7 mggu preggy & tak lama lagi puasa, bila tanya dgn doktor dia ckp ikut kemampuan.

try puasa sunat sebelum puasa tiba . kalau boleh tahan . inshaAllah boleh 🥰