Ammeltz Yoko Yoko

Hai mommies...skrg ni dah 19w4d. Sakit sangat bahagian tepi punggung setiap kali tidur mengiring kiri & kanan. Tapi sebelum tidur sy amalkan letak ubat sapu Ammeltz Yoko2 ni di bahagian tepi punggung. Baru la boleh tidur dengan lena. Persoalan dia, xpe ke sy amalkan setiap malam sapu benda ni? Mohon share dari mommies yg berpengalaman... #1stpregnancy #1stbaby #19w4d

Ammeltz Yoko Yoko
1 Balas

Xpe sis... Sy dlu pn pkai ni jga. Siap tmbh koyok lg. Sbb xthn smua bdn sakit2.