Tips elak GDM ketika mengandung

Hai , mommies..saya pregnant baru 8weeks..baru saja buka buku pink..saya kena minum air gula weeks ke 12 nanti..mommy mommy semua ada tips tak untuk elakkan GDM ketika mengandung ? Susu apa yang sesuai untuk di minum ketika mengandung ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

Amalkan pemakanan no sugar less carbohydrates dan bersenam. Saya minum susu kambing DKE mesra no sugar less carbohydrates

Amalkan minum air barli kosong pagi ptg mlm inshaAllah x sangkut gdm

1y ago

Minum mcm air kosong jk sis jgn cmpur gula lngsung , rebus barli tuh

Hai sis..nak tanya..sis pregnant 8 weeks sdh npk baby?

1y ago

itu lha..rezeki saya masa doctor scan tu..memula risau juga

Jaga pemakanan dan jaga emosi jgk... 😊