rasa menyucuk dan ngilu

hai mommies..nk tnya ..ada x sesiapa yg rasa mcm menyucuk dan ngilu ..tp xde bleeding .. sy 6w6d x scan lg..normal ke? ada sesiapa yg rasa mcm tu jgk? #firsttime_mommy

2 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..tp jika rs mencucuk tu kuat dan sakit..better puan g klnik n chck..mg dpmudah segalanya..aamiin

2y ago

dah g klinik siang td.. alhamdulillah normal doktor ckp selagi tiada bleeding..

Sy 6weeks just ada sakit mcm senggugut kejap2 je. Kalau menyucuk ngilu tu xde plak

2y ago

sy pun mula2 sakit mcm senggugut tu..cuma sehari dua ni rasa menyucuk dan ngilu..pergi klinik td..doktor ckp normal selagi x bleeding..