milkbooster

Hai mommies...nak tnya,mommies rsa ok tak klu minum milkbooster?cth susu r-rayyan?

3 Balas

Tak salah try. Part of usaha kita untk bg yg terbaik untk anak. Tp ibu tetap kena berusaha. Takde milkbooster yg minum terus susu memancut. Sy consume INNATE LACTEA sejak mengandung then bersalin terus bengkak susu, pantang sampai sekarang stock pon dh mencukupi. Alhamdulillah, sekarang sy jual sendiri untk bantu yg lain. INNATE LACTEA ni minuman natural dr air rebusan kurma merah, longan, white fungus dan barli. Boleh contact saya, saya akn guide sehabis baik. Help group disediakan bersama certified lactation consultant. http://www.wasap.my/60198922467/letsinnate Ig/fb @innate.kualalumpur #theasianparentph #advicepls #mommybuntu #bantusharing #pregnancy #breastfeed

iklan je lebih byk psl milkbooster ni. ada org jadi. ada org tak. pape pun back to supply and demand baby. byk baby mnum, byk la kluar susu. try power pumping

x pernah cuba. saya amalkan minum susu fresh plus kurma. lagi satu buat sup lobak putih utk bykkan susu badan.