detail scan

Hai mommies,jom share mommies buat detail scan dekat mana? especially area kl and selangor. I nak cari expert sonogram utk detail scan,mungkin mommies boleh share ke? i doakan our babies always sihat and membesar dengan baik. Thank you 🙏 #bantusharing #firstmom #firstbaby

16 Balas

Sy suka ke klinik myfamily.. prgnt kedua pun ke situ jugak buat details scan n 5d.. puas hati

sy dua2 pregnancy detail scan di klinik noura shah alam. berbaloi dan murah ☺️

Klinik aurora menara elmira shah alam❤️

Klinik anda good service very caring doctor

2y ago

klinik anda which outlet ya?

klinik az-zahra..sangat² recommend

klinik siti it's the best clinic

2y ago

clinic ni kt mana ye ? brapa rm details scan?