Coco crunch

Hai mommies..baby umur setahun 2 bulan blh makan Koko crunch x?

5 Balas

Coco crunch tu keras dan saiznya besar juga untuk toddler setahun lebih. Risau tercekik. Kalau mommy hancurkan, bolehlah bagi sikit untuk rasa. Sebab dia manis sangat.

5y ago

Tq..tpi coco crunch beli Ni kecik he tpi mmg manis sgt..tkut jga nak bagi anak mkn

Keras n big size kot... Try honeystar kecik ckit, msuk mulut skali ngap je.. hehe alamak.. rsa nk mkn honeystar lak lah... 😭😭

Keras.. Satu lagi tkt perut bby x sesuai koko.. T sembelit or cirit

x boleh sebab sweet .. anak bawah 2 tahun no sugar ,no salt .

Tq tlg jawab😘