Makan untuk anak 6 bulan

Hai mommies...ada tak mommies nak share journey with 6 months old baby. Dari segi makanan apa semua. Sebab my mil kata boleh bahi nestum da kat dia since umur pon da 5 bulan. Ada mommies nak share resepi yg patut for first week until cukup 7 bulan.

4 Balas

xpyh dgr kata org. klu dktr kata 6mth baru intro solid food, follow kata dktr. mulakan dgn bubur halus kosong + evoo. then bila dh ok, slow2 tmbh sayur hijau, then protein.