Gigi tumbuh satu

Hai mommies² semua..normal ke kalau baby tumbuh gigi bawah sebelah je?belah kanan je tumbuh..anak buah saya semua tumbuh gigi dua2 serentak..smpai ke anak saya sebelah je tumbuh

13 Balas

Normal je puan, tiap baby tumbesaran tk sama. Nanti akan keluar juga jgn risau gigi susu semua baby akan tumbuh cuma cepat atau lambat je

normal. 1st baby sy naik 2serentak atas bawah. 2nd baby pula sy naik 1 gg ja dulu. kemudian baru naik gg yg lain pula.

ok je tu.. btw.. jgn banding anak. kita pun tak suka org banding2 kita dgn org lain kan.. be +ve mommy 🤗

stay +ve ibu. mindset kena always +ve. anak saya pun mula2 satu je tumbuh. tapi pernah sekaligus tumbuh banyak.

Normal sis. Tak pelik pun. Lain budak lain time nak tumbuh gigi tu. Dont worry too much

normal sis. anak sy 8 bulan tumbuh gigi taring dulu. npk rongak pun ada 😅

normal anak saya gigi atas kiri dulu keluar belah kanan x keluar lg

normal..akak sy pun dlu anak lahir ada gg 1 hehe

Normal. Boleh banyakkan pembacaan lagi 😊

normal, lain budak lain tumbesaran nya