Sticker hijau ke merah

Hai mommies2 semua, boleh sy tahu ada sesiapa macam sy x dari sticker hijau ke sticker merah? Adakah bila cek nanti semuanya ok sticker tu akan bertukar hijau balik or tak akan bertukar sehingga kita nak bersalin? Mohon pencerahan sesiapa yg pernah mengalami seperti sy.. nak tahu sangat 😢

Sticker hijau ke merah
1 Balas

takkan berubah balik. bila kandungan dah consider high risk, mmg tukar stiker tu tp takdelah sampai susah giler pun. cuma mungkin kena kerap sikit ke kk ke mcmtu. nurse tak ckp ke kenapa tukar stiker tu? kalau dia tak ckp, next time tanya ya. sy pun stiker kuning tp takda masalah pun. mula2 hijau gdm on diet then tak berkesan doc on ubat, nurse tukar stiker kuning. and checkup masih mcm biasa. bulanan cek perut, jumpa doc ikut tarikh & bsp sebulan sekali.

2y ago

Sy sebab spotting. Nurse ada bagitahu kalau ok sticker tu akan bertukar hijau balik. Tapi ada sesetengah tu cakap tak akan bertukar dah. Sebab tu sy tanya sape2 yg ada pengalaman seperti sy. Sebab sy first mom.