Sering sakit kepala dan berasa tidak slesa

Hai mommies2 dsini,kndungan aku udah 3 bulan, tapi smnjak udah masuk 3 bulan ini aku sering sakit kpala,muntah2,peninggg rsa tak bermaya,rsa mau pengsan,apa kndungan 3 bulan itu masih di trismeter pertama? Ubat tmbah darah pun dah nurse ubah, dulu 1 biji 1 kli makan, skrng 2 biji sehari, HB kalau 11 mmng low ke mommies2? #pleasehelp #bantusharing #tipsdongbun #ingintahu

1 Balas

sabarlah ya ibu... mmg biasa kandungan bawah 3 bulan ibunya mabuk2 selalu. Ada orang sampai dah hampir melahirkan baru hilang pening2 muntab semua tu. HB kalau 11 tu atas garisan namanya. jatuh sikiiitt saja 10.9 terus dikira rendah dan bahaya. itu sebab nurse suruh makan 2 biji.