Tertanya tanya

Hai mommies, test upt naik double line tpi samar², gi klinik sebb perut rse cramp buat test di klinik result -ve, masih awal lgi buat test ataupun belum rezeki saya untuk hamil ye,,saya jenis period tk teratur #SeriusTanya

Tertanya tanya
3 Balas

Sy mcm awak sis sama termasuk clear blue, malah sy punya strip walau samar lg terang..2 hari lepas tu turun darah sengugut teruk..sy kena chemical pregnancy kot..kalau boleh jaga n jgn makan yg panas2..in Shaa Allah ada tu

6mo ago

sy pun mcm awk..cb mcmni jgk esok tu makin pudar n negatif n trun period

clear blue ni mmng sensitive tnggi.mungkin awl lg cuba lg 2 mnggu.

masih awal lg sis.. bru 4-5 mggu mcm tu.. ikut result clearblue..