Pembalut luka czer da bukak

Hai mommies.. sy nk tnye pgi ni baru je doc bukakn pembalut luka czer sy.ada harapan tak bole balik harini jugak😭#pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

1 Balas

hai. slalu dktr bukak then tgk luka dlu. after that misi akn inform if blh discaj ke tak..tp tu pn banyak benda kena settle sblm discaj.

6mo ago

ya kena tunggu semua clear baru blh discaj. jarum kt tgn belum cabut, means kena tunggu juga. nanti misi akn dtg katil cabut jarum..baru inform waris utk dtg.