Berisiko hamil atau tak?

Hai mommies , sy nak tanya 15hb sy dah suntik depo dan pada hari yg sama dah suci dr haid .Pada malam tu bersama dengan suami dan terpancut dalam. So akan berisiko untuk hamil atau tak ye? Btw anak sulong baru 1 tahun lebih , belum ready lg nak ada ank kedua.#seriusnanya

2 Balas

klau mggu tu sis subur, ade je probability nk lekat. sbb perancang berkesan 99% je. lg 1% still boleh lekat. dh pkai perancang still kena lps luar esp masa mggu subur. mggu x subur nk lepas skli sekala boleh la. jgn terlalu berharap dgn perancang semata

bole lekat juga