Puasa

Hai mommies , sy first pregnant . Nak tanya kalau 2nd trimester & ada masalah hb low boleh puasa tak ? Ada tak sesapa yang ada pengalaman ? #SalamRamadhan

2 Balas

Saya pun 2nd trimester..hb x low sgt..tp makin menurun dr mula2 chek hb tu..berat badan asyik naik 500gm,turun 500gm,kadang2..static je..anak ke 5..gdm on diet....dah 2 kali buat bsp..kali ke 3 28 hb ni..risau jgk kalau berpuasa..takut terjadi apa2..mujur time pkp ni saya dpt cuti dr bekerja..

Nope... Better jgn.. Baby perlukan zat secukupnya.. Apetah lgi awk hb low

4y ago

Terima Kasih 🥰