39 weeks belum turun tanda

hai mommies , sy dah masuk 39 weeks and minggu depan due date sy , tpi msih blum ada tanda" nk beranak , sakit pun x kerap n cuma main" . mcm mana cara spya cpt brsalin ? #firstmom #ingintahu

5 Balas

same kite sis...berjalan,buat itu ini,bersama kerap dgn suamipjn xde tanda² lgi. just keras² gitu je sbb dye makin besarkan. maseh seronok kat dlm mgkin.. harap jgk x overdue utk ank ke3 ni...moga dipermudahkan segala urusan kite semua. aamiin ya rab..

10mo ago

same sis belum ade tnde lgi...

sama la kite sis. xdek tanda2 lg baby nk kluar. sye dh buat senaman, jln bnyk pun sama je 😅. baby masih sronok dduk dlm perut. hrp2 xoverdue la kali ni. 😂😂.

10mo ago

mudah-mudahan sy x overdue jg , takut jadinya

Sama lah kita….. due 7/7. Takdak tanda takdak ape. Tapi anak first sy overdue. Harap kali ni tak overdue🥵

banyakkan bzikir nabi yunus , baca surah al-fath ayat 1 . bnykkn bckp dgn bayi , bersama suami lebih kerap .

mg dpmudahkan segalanya amiin