Tanda bersalin

Hai mommies smua, saya nk tnya apa ye tanda2x kalau nk bersalin.. sya dh 31 weeks. So nk tambah ilmu saja, apa sllau tanda yg mommies2x smua pernah jadi sblm bersalin.. macam mana ye nk tahu air ketuban pecah ? N bila agak2x nk ke hospital.. sorry ye#ingintahu

2 Balas

air ketuban pecah maksudnya tiba2 keluar air. ada orang tumpah darah. pergi hospital kalau rase perut mengeras, ada contraction yang kerap. baby tak byk gerak pon kene pergi hospital cek.

mksud air ketuban air keluar scra tiba2 ..