baby pramatang

Hai mommies skalian.. Ada x sni yg ada baby pramatang..? My baby lahir awal dri due date spatutnya dia lahir.. Which is 31 weeks.. Due date scan yg doc bagi 10/9/2019 Tapi baby nak kluar awal sngat.. Jdi dia kluar 9/7/2019.. Lpas kluar2 ja baby msuk incubator.. Dekat 3mnggu baby dlm tu.. Nak dkat sebulan jugak la sya brkampung kt hospital.. Jdi sya nak tnya.. Baby sya dh nak msuk 6bulan skrng.. Meniarap pun blm pndai lgi.. Adakah tu normal? Bagi baby prem? Bleh ibu2 share pngalaman jga baby prem& prkembangan drng dri bulan k bulan.. (Sorry bnyak tnya..ni anak first sya. ?)

1 Balas

Biasa mmg lewat sdikit ..ikut je jdual ke klinik ..klau apa" mreka akn rjuk pakar 😁