Rendah gula/hypo

Hai mommies, siapa mcm sya rendah gula dlm darah msk trimester 3 (34weeks)? Saya GDM on diet. Boleh suggest tak apa makanan yg boleh seimbangkan balik gula dlm darah normal mcm biasa? Makan manis pun sama juga. Telampau manis pun salah2 juga 😅 #gdmondiet #rendahgula

2 Balas

Saya buat diet suku suku separuh. So far tak pernah hypo till delivered

11mo ago

Ya meal sya malam nasi+lauk protein+sayur.. saya makan biskut/roti yg ada inti coklat. Minum air putih.