naik gegata

hai mommies semua..spe ada mslh naik gegata masa pregnant..sy tgh pregnt 8w..selalu naik gegata dr betis ke peha..selalu kene time ptg..xtahan rasa gtl tu..kdg masa mandi tu sy bilas dgn air suam bg lega..de solution lain x

1 Balas

Anak sy prnh kena, sy letak bawang merah + garam, lumur kat gegata tu, cpt je hlg, anak sy alergik habuk

5y ago

Kita kena tau la apa punca naik gegata tu, klau alergik mknan kena elakkan dlu