Private Part

Hai mommies semua...maaf soalan agak privacy sikit. Nak tnya, mcm mana mommies semua cukur bahagian miss V bila perut dah mula membesar? Maaf 1st pregnancy xtau mcm mana cara nak cukur yg betul bila perut dah mula kedepan ?. #20w5d #1stbaby

1 Balas

Sy paki cermin. Ada yg minta suami cukur. Tgok awak selesa mcm mna

5y ago

sy buat cmni jugak...klu suh husband pun suh yg ats2 je ..tp x salu sgt suruh die..segan la jugak sikit2. hehehe