Barang yg perlu dibawa

Hai mommies semua,boleh listkan tak barang yang perlu dibawa sebelum check in ke wad bersalin..thank you in advance.#firstbaby #seriusnanya

1 Balas

baby newborn:- *baju lengan panjang 3-4 helai *topi 2 *mitten & booties 3 pasang *kain bedung *kain lampin beberapa helai *tuala *pampers *minyak telon baby (ada sesetengah hosp mcm area sy,baby pakai baju yg disediakan oleh ibu. tiada baju hosp khas utk newborn) ibu:- *buku pink *ic *hp & powerbank *panties *maternity pad *stokin *minyak panas *makanan & minuman(biskut,vico,dll) *termos *gelas,mangkuk,sudu,container bertutup utk simpan makanan *toilettries

10mo ago

thankyou