Period selepas bersalin

Hai mommies semuaa. Baby saya dah cecah 3bulan dan sepenuhnya minum susu formula. Saya ingin btanya, saya bsalin pd sept lalu dan hbis pantang pada hujung oct. Pd bln nov saya telah datang period. Tp utk bln dec ni saya masi blm dtg period dan sda miss period tuu. Ada kaa normal? Btw saya masi blm lg bsama suami (tkt plak nti kena ckp preggy 🤭).

2 Balas

baby sya, 2 bulan 25 hri. sya blum period juga. normal ja

dh mula pkai perancang ke? kdg2 hormon pun blh jd period delay

5mo ago

myb hormone issue. u ada stress ke, or makan extra sweet lately..pun blh kacau juga