Rambut gugur lepas bersalin

Hai mommies semua.. sy baru lepas melahirkan baby dn skrg baby dh nk masuk 4 bulan.. rambut sy Makin byk gugur sejak kebelakangan ini... Ada cara x cara mengatasinya? Tq ya... #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Sy pun alami benda sama. Dah tukar shampoo byk kali still gugur juga. Sy br try mama choice hair loss shampoo, conditioner n serum. So far mcm x de perubahan je lg. Kena byk mkn makanan tinggi zat besi dan protien untuk penghasilan rambut2 baru.