Makanan Tambahan

Hai mommies semua. Nk tnya, ape makanan tambahan/supplymen/jamu or apa2 je yg baik utk ibu yg baru ikhtiar hamil. Boleh share?

4 Balas

Ni saya just share pengalaman, saya buat rawatan suami isteri, kalau tiada masalah and then dokter tak ada bagi ubat, Saya cuba buat cara sendiri. Saya makan ubat listra malaysia, ubat folic asid appeton, minum susu lazz kambing, tapi dlm msa yg sma saya elakkan makan fastfood (kfc,mc donald's,texas,etc) dan semua makanan yg bakar2.

Cuba try kunyit satu inci campur limau nipis dan sesudu madu (madu asli)dengan air panas tunggu suam then minum setiap hari insyaallah.. sy amalkan alhamdulillah 2line .. tak salah kita iktiar perkara yg baik ...

InshaAllah. Kwn sy sndiri mngaku dia pun buat, cara ni. Alhamdulillah x lama dia pregnant

Brand Shaklee ad folid acid + b complex .. sah kkm..