upt negative

hai mommies semua, nak tnya pg td saya test upt just nmpk 1 line 🥹lepas tu kadang2 perut terasa denyut, cram dan terasa cucuk2 , ada sape2 tahu kenapa mcm tu? klu nak ikut kat period saya lagi 2 hri 🥹#firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

7 Balas

Period xdelay lg..awal lg tu nk cek pon..kalau xperiod jgk lg seminggu ke baru repeat upt..insyaAllah ada rezeki awak pregnant tu🤲🏻

8mo ago

alright awak☺️terima kasih tau😍😍

Simptom pregnant dan PMS tu hampir sama. Jadi awak chill and relax je. Kalau delay period, boleh buat UPT lagi.

8mo ago

ok awak❤️❤️

boleh jadi PMS boleh jadi tengah implantation. tunggu lagi 3 hari, kalau period tak datang juga, test semula

8mo ago

❤️❤️❤️

Simptom period ngn preg sama kak .. tp insha allah semoga akk ad rezeki dikurniakan zuriat yg comel amin

8mo ago

aha akk ada tgk video tu pasal air kelapa bakar, ok adik insyallah akk cuba❤️

Sis try cek lagi selepas 2 minggu kalau period tak datang lagi

8mo ago

ok awak , terima kasih tau doakan sy ya😍

klu upt negative then simptom nk period la tu..

8mo ago

tu la sy rasa pun mcm tu . terima kasih😍

maybe nak period

8mo ago

tu la sy rs pun mcm tu , terima kasih tau awak😍