Cepat kan bukaan

Hai mommies semua . Nak tanya apa tips nak cepatkan bukaan . Saya harini 38w 6day . Anak first. Still takde tanda apa lagi . Org lain anak first pon dah selamat melahirkan 😂 due date 30/1/23 ni. Thankyou mommy semua .

22 Balas

Sy 38w4d😅 alhamdulillah Bru bersalin td hehe,bnyk buat senaman kupu2 n kerap bersama suami😁 insyallah cpt je proses dy😂

2y ago

Alhamdulillah tahniah awak . Bestnya baby keluar awal . Anak first juga ke awak ?

sya due 31hb 1 ni.. pun xda tanda lgi.. tiap kali g toilet cek la kot ada kuar darah ke lendir ke.. hmmm haramm.. 1 tanda pn xda😂

2y ago

Kan awak . Kadang rasa nak serah diri je . Tak sabar nak baby keluar 😭🤣

ya allah sis sama due kita. situasi pon sama. baby x nak keluar lagiiii jenuh buat exercise, jalan byk2 tp still xmo keluar 🥹

2y ago

Kan awak . Baby January ni suka betul duduk dlm perut lama2. Yg kita ni tak sabar nak dia kluar . Tak lalu dah usung perut dgn pedih ulu hati makin teruk . Still kerja lagi 🤣

Saya hari ni genap 40mngu...sakit dah ada tapi masih boleh tahan jap ok jap tidak... Emm 29hb kena serah diri..

2y ago

Yekeee . Semoga dipermudahkan urusan awak 🥺♥️ doakan sy juga ye .

saya pun 30/1. rase sakit sikit2 tu ada.. tapi kjap je.. pastu hilang. saya buat senaman kupu2.. masih takde tanda

2y ago

Sama la kitaaa . Sy bykkan berjalan dlm mall je tapi still takde tandaaa 😆

Isnin ni dh 40w skrang 5 hari still 1cm 🥲 masih dlm ward org lain admit brpa hri ja blh dukung ank 😭

saya dh 35 week 3 day.. sakit di bahagian pelvic dh sangat kerap.. kadang2 ada contraction palsu..

2y ago

Yekeee . Semoga dipermudahkan segala urusan sis ya 🥰

Hai. Cuba banyakkan berjalan, buat jalan itik. Yang penting banyakkan berdoa

2y ago

Insyallah Thankyou awak 🥰

Sama la sis saya pun 30/1. Tapi xda apa2 tanda lagi..

2y ago

Kann sis . Ramainya senasib . Baby january ni suka betul ye duduk dlm perut lama2 😆

due kita sama .. saya pun takda tanda lagi 😬

2y ago

Kannn awak . Geram tgok org lain beranak awal seminggu dari due la 😂