Tips naikkan berat

Hai mommies semua. Nak minta tips naikkan berat. Sy preggy dah 5 bulan. Tapi berat xberapa cantik. Baru ni jumpa pakar pemakanan, timbang berat naik sikit je. Tu pun xcapai target. Or bokeh suggest apa2 produk susu ke untuk naikkan berat tq semua. ☺ #firstbaby#ingintahu

5 Balas

sama mcm saya sis..saya pun 5 bulan.bkn nya naik berat tp turun pula berat.mujur ada alasan kukuh..sbb saya skrg masih lagi mual²..asal mkn kompom muntah..risau pun ada jg ni

7mo ago

asal mkn muntah..mcm² da cuba mkn tp masih muntah