sudah subur atau belum

Hai mommies semua.. kalau tgk pada opk test ni dah positif atau belum ya ? ke kena tunggu lagi ye.. terima kasih..#ingintahu #bantujawab

sudah subur atau belum
4 Balas

kdg2 hampir dh dgn hri subur , kdg2 telur nk menetas dh pun terang gini jugakk pape pun try jee time 2line tu lahh yg nk melekatnyaa huhu

belum. line T kena sama/lagi terang dari line C baru kira positif.

2mo ago

trust your eyes sis. mata kita 4K resolution 😆 gambar tu pun agak gelap + flash boleh ganggu warna. kalau ragu2, BD je 😉

Belum , kalau positif dpn lagi pekat dari belakang

hampir