baby kuning

hai mommies semua , anak saya kuning dah 15 hari . haritu dah turun 218 kemarin p check 254 naiknya . ada tips tak ? saya bagi dia susu formula dan susu badan pun saya bagi jugak . kdg2 ada laa tengah2 pagi tak gerak dia bangun menyusu sbb saya pun tak bangun tido . boleh jadi punca juga ka dia tak menyusu lama ? mak mentua saya ada bagi air apa entah nama untuk banyakkan susu . dalam tu ada buah mata kucing , kurma cina mcm tu . rasa2 ada sebabkan tak kuning naik kalau minum air tu ? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

11 Balas

malam kena bgn gerak baby utk menyusu . sbb bby kuning mmg dia suka tido . 2 jam skali atau sejam skali bgn kan baby utk menyusu. jgn bedung . bedung nnti baby lg sedap tido