pregnant sambil study

Hai mommies semua.. ada tak dekat sini yang pernah ada pengalaman study sambil pregnant? Boleh share pengalaman tak macam mana nak handle situation time pregnant sambil menghadap assignment berlambakk.. sy dah berapa kali kena migrain time pregnant and dah tak tau nak handle macam mana.. please mommy2 yang ada pengalaman share how to handle the situation. Tq :)

1 Balas

Mengandung masa study mental dan fizikal kena kuat ye sis. Actually sama je mengandung masa bekerja. Bekerja pn penat sbb kerja berlambak. Both pun kena kuat mental dn fizikal.