baby 5 bln

Hai mommies.. semlm checkup pergi klinik. Lps checkup misi ckp baby boleh start mkn sikit2.. bg dia mersa.. misi ckp merasa sahaje.. sbb berat baby naik skit je wpun baby fully bf.. so.. sy nak tahu.. part merasa tu,bagaimana ya mommies? Bg bubur cair dlm kuantiti skit ke? tlg ye mommies.. #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

3 Balas

Bubur kosong, jangan letak garam / gula / pape bahan perasa. Garam / gula / kicap & semua bahan perasa cuma boleh dikenalkan masa setahun ke atas. Bawah setahun guna ingredient natural sahaja. Contoh kalau nak manis letak labu ke carrot ke cmtu lah. Tapi anak awak start dengan bubur kosong dulu, dah 6 bulan nanti baru add on carrot ke broccoli ke

bubur kosong sis..y cair..rase dlm 2 sudu

bubur kosong cair