Period lambat 20 hari

Hai mommies :), saya sudah lewat period selama 20 hari, simptom saya alami cramp di bahagian rahim hanya berapa kali, breast makin besar dan sakit saya alami sepanjang minggu ni , dan kerap buang angin, dan air kecil. Saya tiada mengalami senggugut. Pagi tadi saya baru buat pregnancy test jenama dip and tell dan result negative. Ada tak yang alami situasi macam ni .. Dan apa patut saya buat kalau result ujian masih negative tapi tiada datang period? Dan ada ke mommies buat pregnancy test tapi pregnant? Terima kasih :) #TTC #bantusharing

Period lambat 20 hari
2 Balas

pergi klinik sebaik nya nanti doktor akan scan dulu Dan test urine and klau tk mengandung klau Tak dtg period lagi doktor akan suru dtg 2minggu lagi sebab sya alami mcm tu pergi klinik tk cek tk mengandung Hati kuat sngat mengatakn yg mengandung Dan suru dtg dua minggu lagi selang berapa Hari sy test urine sendiri Kat rumah alhamdulillah betul sy mengandung cuma Masa pergi klinik Tak dpt kesan sebab awal sngat sya lewat 3minggu baru dpt kputusan positif skg alhamdulillah #Babyfresh#

Baik gi klinik buat usg terus sis.