Sakit pinggul

Hai mommies saya skrg 12 week..normal ke sakit bahagian pinggul/punggung..sebelah kiri😩

5 Balas

Saya pun sama sebelah kiri. Lepastu hilang sebelum masuk 13 week. Tapi dr diagnose kata sciatica pulak. Harapnya mmg sakit sementara je

Saya pulak selalu rasa sengal2 dekat bahagian ari2(bahagian dekat dgn bulu2 wanita tu). Normal ke?

sy pon 12w.. sengal2 kt tulang pinggul ni belah kanan.. nak jln pon rse senget jer

normal je tu, saya pun mcm tu

normal