Alahan teruk hmm

Hai mommies ❤️ saya nk tnye, sya ni dh hamil 10 mggu 3hari. Tak jadi pape ke kalau saya tak dpt mkn. Minum pun kdg2 masuk kdg2 tak. Mkn apatah lagi. Asyik muntah je. Lemah sngat dh rase bdn. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

5 Balas

kalau sampai lembik badan tu.. baik g hospital la.. nanti masuk air.. sy pon alahan truk juga... mmg takleh bau dan terima makann or minuman. minum air masak pon buang semula

3y ago

suh je suami bwk g hospital..g bhgian kcmasan.. bg buku pink..