Saya dah preg 5 bulan tapi berak2

Hai mommies saya nak tnya benda ni normal atau apa ya? Kenapa saya sejak dari 4bulan terakhir and masuk 5bulan dh preg ni asik berak2 je yg memulas tu. Memang hari hari akan jadi. Benda ni normal ke ? Boleh bantu ke yg ada pengalaman ? #firstmom #bantujawab

1 Balas

Normal sis. Elok lah dpt membuang ada yg sembelit pyh betul nk membuang😖

4w ago

Kita nya risau sebab tiap hari nak membuang yg cair gitu . Tu pikir ni normal ke ? Dh jumpa dr , dr kata selagi x buat awak rasa dehydrate or lemah . Itu normal je