kerap batuk dan bersin

hai mommies , saya nak tanya . baby saya kerap batuk macam tersedak dan kerap bersin . bahaya ke tidak ye ? baby fully formula sebab saya sejak demam tu kurang susu dan skrng kalau pam pun dapat kurang 1oz . sebab tu fully formula . #firstbaby

1 Balas

Umur berapa? Sejak mula formula ke terjadi bersin & batuk. Kadang tu boleh jadi faktor persekitaran juga.

12mo ago

baru masuk sebulan . saya rasa persekitaran kot sbb baru balik rumah sendiri . thankyou info 🫶🏻