Keluar lendir darah selepas bersama suami pada kandungan 39 minggu 3 hari

Hai mommies saya nak tanya . Ada tak dekat sini ibu2 yang pernah mengalami mcm saya . Keluar lendir darah selepas bersama suami dan rasa lenguh pinggang serta ada lendir yg berdarah. Malam tuh jeh rasa lenguh pinggang tapi agak lama juga tapi bila saya tersedar subuh rasa lenguh tuh tkde dan masih ada lendiran darah tuh sikit2 . Ada ke yg pernah mengalaminya

1 Balas

Bak bersalin dh tu kot sis. Awk pun dh 39weeks. Cuba refer hospital. Sbb bersama suami tu mmg natural induce org kata. Mungkin dh ada bukaan

5mo ago

Tuh lha harini saya baru nak pergi hospital risau jugak kalau nak tunggu sakit baru nak pergi