LENDIR DARAH KELUAR 39 MINGGU, TAPI TIADA CONTRACTION

hai mommies saya hari ini genab 39 minggu. dan pagi tadi selepas mandi saya rasa sakit perut mcm nak buang air besar tapi bila saya ke toilet ada lendir darah di panties tapi saya tak rasa apa2 sakit contraction lagi. sampai skrg saya tak pergi hospital lagi, bahaya ke tidak ya mcm tu ? apa saya perlu buat skrg ya ? saya buntu, takut. saya tanya org2 yg berpengalaman, dorang ckp kalau tak sakit tak perlu ke hospital dulu. saya first mom, tak tahu apa nak buat 🙆🏻‍♀️ #lendirdarah #39minggu #firstmom

3 Balas

nurse pesan pada Sy, kalau turun tanda mcm tu, kena pegi hospital segera. nanti Dr akan cek & decide samada kena warded/balik.

12mo ago

x mrh..lgpun sis dh 39w.pergilah.