Bagaimana pisahkan anak 6bulan dengan susu badan

Hai mommies, saya buntu tentang bagaimana nak pisahkan anak dgn susu badan.. anak saya kini menghampiri usia 6bulan. Namun saya agak terkejut kerana baru2 timbul tanda2 hamil lagi. Saya telah melakukan test air kencing dan ianya positif. Adakah saya harus meneruskan penyusuan sepanjang kehamilan ini atau menghentikan. #mommybuntu

1 Balas

teruskan je kalau puan msih larat. lagipun kesian kat baby still perlukan susu ibu lagi. Puan kena positif yer.