Keputihan ke miscarriage ?

Hai mommies, saya 6 weeks preggy. 3 hari lepas sewaktu nak salin pantiliner saya dapati ada ketulan berbentuk macam janin minggu ke-6 berada di pantiliner.. saya confuse tu keputihan atau apa. Ni dah hari ke-3 takda bleeding. Boleh beri pandangan anda ? Atau saya patut rujuk ke doktor ? Maaf gambar mungkin kurang sesuai sebab saya terkejut tengok rupa dia yang begitu. #firstmom #SeriusTanya

Keputihan ke miscarriage ?
5 Balas

keputihan tu, kebetulan je bentuk dia gitu. janin tu ketulan daging, takkan warna gitu. faham bila preggy ni semua kita nak overthinking kan. doa banyak2 moga Allah jaga ya 🌹

3w ago

Terima kasih Puan, Lega dengar jawapan. Semoga yg baik2 selalu utk Puan sekeluarga 🥰

keputihan awak. sebab awak pun takda spotting atau bleeding. jangan risau okay. sentiasa fikir positive.

keputihan. kalau miscarriage, bleeding keluar darah beku.

keputihah tu..jgn rsau k..