Keluar darah

Hai mommies #pleasehelp saya dah hbis pantang 44 hari, dan harini hari ke 55, semalam dengan harini keluar darah yang banyak penuh 1 pad, tu masih kira darah nifas ke? Atau darah period? Lps bersalin smpai ke 44 hri brpntng tu darah x bnyak pun keluar , just coklat2 mcmtu jr, btw saya czer, saya cuma nk tau darah tu darah nifas/period atau darah penyakit, atau perlu ke saya ke hospital jumpa doc, #ingintahu #firstmom #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

misi kk sy ckp klau nifas awk dh brnti pastu x lama tu kluar darah segar plk itu dikira haid