Berat Baby 31 weeks

Hai mommies , okay ke berat Baby 1.8kg 31 weeks

95 Balas

Sy Rasa ok, sbb saya scan Masa 31w5d berat baby 1.92kg, tnya doktor ok ke berat tu, doktor ckp ok , normal , sy gdm on diet control

2y ago

skng berat bb da berapa?

tarikh bersalin bila? mna tau SMA🥰🥰

2y ago

26/1/23..tp kena d awalkn dr due tu..sbb kena czer..yg ke3 kali nya..

saya 30m5h baby 1.6kg dah doktor kata...tapi normal pastu baby saya breech pulak,tali pusat kat bawah...semoga dipermudahkan segala urusan kita semua 🤲 Due 10/3 n ada gdm on diet

harinie sy scan 31 weeks,, doc cakap semua ok, air ketuban normal,, Uri dduk diatas,, berat baby dlm 1.8kg..Alhamdulillah semua normal☺️...semoga dipermudahkn semuanya 🤲🏻

Saya 31week berat bby 1.55kg . Dr kata okay size baby normal . Saya pon risau jugak . Tapi dr kata normal . Lega lah sikit . Semoga urusan kite dipermudahkan 🤲🏽🤲🏽

Ok dh tu 1.8kg..tiap mggu sblm bsalin akan btmbh2 lg..mesti lbh kurg 3kg ms keluar tu nnt

1y ago

ary tu sy scan 29w. bby 1.5+kg.. doc ckp normal je . xde refer pakar ke ap ke

saya scan 31 week 3day dktr ckp brt bby 1.5kg normal 🥰

2y ago

sama Sye sis

sy masa scan 33weeks berat bby 1.83kg je.tp doc cakap normal je..die cakap nnti tambah berat bby nk smpai tarikh due n senang nk deliver xdela besar sgt

Saya pun 31w berat baby 1.5kg. KK suruh repeat air gula ke ketiga katanya takut bby besar. Saya bebas GDM 2x before ni. Aihhh😭 HUKM kata berat normal

sya 31w brt baby 1.6 kg dr cakap normal air ketumban ok untk skrg ni alhamdulillah..

2y ago

brapa air ketuban awk 31w