Baby Tak Nak Makan

Hai mommies, normal ke baby 8 bulan tolak nasi, macam mana ye cara nak tangani, gigi atas tngh tmbuh 2 batang, baru naik, tpi gigi bwah dh ada 2 batang. Pelik pulak time gigi dua batang bawah tumbuh, Alhamdulillah baby tk mcm ni pun refuse nasi huhu#ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Balas

macam baby saya. normal puan. mungkin dia tak selesa dgn makanan tu. bagi dia yogurt aiskrim ke dulu. kalau ok dia nak. minum susu, bagi jr dulu. teething dgn biskut ke. mana yang dia mau.

normal