Pergerakan baby

Hai mommies nk tye experience korang bila blh rase pergerakan bby ya kerap? skrg dh 14 wks.. kdg rase kdg tak. rasa semut2. dulu anak first rase awal. kali ni mcm lambat pulak. risau pn ade. ini anak kedua. dh 6 yrs berlalu..lupe dah rase mcm mana. huhu.. tq ya for respon.🫰

1 Balas

normal klau lambat tu. sy plg awal dpt rasa pun masa week 16. ade hari dpt rasa ade hari x. tggu week 20 ke atas je nnt baru betul2 sng nk detect gerakan dia haaa. klau dpt rasa below week 20 ni kira rezeki sgt dah haaa

1y ago

tq ya respon... maybe sbb anak kedua kot.. perut saya pn jnis buncit sikit 😅