Nak tahu kalau betul dan baru tahu mngndung tkpe ke buka buku lewat?

hai mommies , nk tanya kalau kita stop perancang kan lepastu ambil masa berapa lama ye utk stabilkan balik period? sbb sy dh stop 1thn . masa stop dh 4bln tk period , lepastu period mcm biasa . skrg dh sbln tk period then cek upt naik 2line tp takde tanda ii mngandung pun . atau boleh jd darah period tk turun balik?

1 Balas

pergi check dkt klinik dlu tgk brp minggu anggaran kndungan. klu dh 9w boleh ke kk ambil tarikh buka buku.