Carrier Junior

Hai mommies , nak tnya baby newborn blh ke pakai product carrier junior utk mandi ?? #ingintahu

4 Balas

Klu sy dan ape yg sy study thru pengalaman org plus google search, nb klu bole jgn bg pki bende yg ada ingredients‘fragrance’ ni. Bole search yg soap free, fragrance free mcm cetaphil, aveeno baby, qv baby mcm tu.. utk sbulan pertama kita xgalakkan nb terdedah dgn brg2 yg mengandungi chemical or terlampau byk sgt ingredients.. just my 2 cents. Terpulang parents masing2. Rajin kan cri more knowledge lagi aside from tnye2 org.

Carrie junior skang ada yg utk newborn punya yg baru warna biru putih yg tu boleh pakai kalau yg pink dan purple tu sis tunggu dlu baby dh setahun boleh cuba pakai kalau okey takde allergik reaction boleh teruskan pemakaian

Sy beli set bersalin butik pun dorg ng set mndian jenama carrier junior tu. Mini pack punya.. mmg utk newborn tu

boleh je